Șofer din Galați

Șofer beat, reținut de poliție după ce a rănit 2 persoane într-un accident!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Un șofer de 20 de ani, din Galați, băut fiind, a provocat un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane și a părăsit locul faptei. Tânărul a fost reținut de polițiști, așa cum se arată printr-o informare transmisă sâmbătă, 2 mai, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați, Gabriela Costin.

Polițiștii Biroul Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în care unul din șoferii implicați a părăsit locul faptei. Din primele verificări se constată că tânărul ar fi pătruns cu mașina pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă regulamentar de un bărbat de 30 de ani. Acesta și încă un pasager din mașina lui au fost transportați la spital, având leziuni.

La scurt timp a fost identificat tânărul ce a provocat accidentul. A fost testat alcoolscopic iar rezultatul având valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Galați pentru a fi luată o măsură preventivă.

Bărbatul a fost și sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 5000 de lei pentru nerespectarea odonanțelor militare, conform Agerpres.

Sursa foto: Cotidianul.md

Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi