noi reguli în restaurante

Noi reguli în restaurante și terase!

"în Știri" by

În intervalul 16 mai-15 iunie, restaurantele, barurile și terasele vor fi redeschise treptat. Apar noi reguli în restaurante și terase!

Astfel, proprietarii localurilor au propus un plan autorităților, ce include noi reguli în restaurante, baruri și terase. Potrivit Profit.ro, aceste localuri vor fi redeschise inițial cu o distanță de 1,5-2 metri între mese. La fiecare masă vor putea lua loc maxim 8 persoane, iar în aceste spații închise vor putea intra cel mult 200 de clienți în același timp.

Casele de marcat sau punctele de servire vor fi dotate cu ecrane din plexiglas, menite să păstreze distanța între angajați și clienți. Va fi obligatoriu ca angajații să poarte mască și mănuși și li se va lua temperatura de fiecare dată când își încep tura.

Începând cu 1 iunie, restaurantele și celelalte localuri vor putea primi clienți până la 50% din capacitatea maximă.

Aceste măsuri noi vin în contextul în care Guvernul a anunțat că din 15 mai se vor deschide doar hotelurile, nu și restaurantele. Indiferent de data deschiderii, este de așteptat ca aceste măsuri de protecție să fie introduse.

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi