se pot organiza nunți

Se pot organiza nunți după 15 mai? Răspunsul dat de Marcel Vela!

"în Știri" by

Joi, ministrul de Interne Marcel Vela a răspuns pe pagina sa de Facebook mai multor întrebări adresate de cetățeni. O mare parte dintre internauți a dorit să știe dacă se pot organiza nunți după 15 mai.

Acesta a precizat că astfel de evenimente pot fi organizate și acum. Evident, trebuie să se țină cont de numărul maxim de 8 participanți.

„Nunţile se pot organiza şi acum, vă puteţi căsători în pace şi linişte, dar cu 8 persoane (…). În funcţie de cum evoluează situaţia epidemiologică, vom lua o decizie în cadrul Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, din 15 mai, vizavi de numărul de persoane care pot participa la evenimente personale, gen nuntă. Cât şi cum va fi o analiză absolut ştiinţifică, făcută de către epidemiologi şi infecţionişti, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă”, a fost răspunsul lui Vela.

Ministrul a mai spus și că, până la ridicarea Stării de Urgență, românii trebuie să fie conștiincioși și responsabili. De asemenea, trebuie respectate în continuare prevederile Ordonanțelor militare și normele de igienă și distanțare socială, potrivit Mediafax.

„Depinde de comportamentul nostru şi să mai răbdăm un pic, încă două săptămâni”, a adăugat Marcel Vela.

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi