fotbalul s-ar putea juca cu măști

În Anglia, fotbalul s-ar putea juca cu măști!

"în Știri" by

Sportul rege începe să își revină după o lungă pauză! În Anglia, fotbalul s-ar putea juca cu măști!

În Premier League, prima divizie engleză de fotbal, cluburile doresc să echipeze jucătorii cu măști revoluționare. Aceste măști sunt concepute să reducă la minimum riscul de infecție cu COVID-19.

De asemenea, oficialii Premier League vor să impună anumite reguli stricte de igienă, conform Mediafax. Când antrenamentele vor fi reluate, jucătorii vor fi nevoiți să poarte măști, pentru a reduce riscul infecției cu Coronavirus.

Sportsmail relatează că 4 mari cluburi din prima ligă engleză negociază cu o companie producătoare de măști din Dubai.

Sursa foto: worldfootball.net

Până ca fotbalul să își revină la viață, multe cluburi au tăiat din salariile jucătorilor. Printre ele, și Real Madrid! Aflați mai multe aici.

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi