Donald Trump

Conform Agerpres, președinele SUA, Donald Trump, a declarat joi că noul virus COVID-19 ar fi luat naștere într-un laborator de virusologie chinezesc dar a refuzat cu orice preț să prezinte dovezi. Prin acest fel, acesta tensionează relația cu Beijingul.

„Da, am văzut”, a spus Trump, refuzând însă să ofere detalii. „Nu vă pot spune asta. Nu am voie să vă spun asta”.

Drept consecință, Institutul de Virusologie din Wuhan din China a răspuns prompt celor spuse de Trump, susținând că cel mai probabil, originea virsului vine dintr-o natură animală. Chiar cei mai buni experți în domeniu de la Wuhan precizează că virusul se putea transmite într-o piață unde oamenii vindeau animale sălbatice.

„Acest lucru ar fi putut fi limitat în locul de origine şi cred că ar fi putut fi limitat foarte uşor”, a mai declarat joi, la Casa Albă, preşedintele SUA. Trump a mai menționat că ia în calcul ideea de a impune Chinei „taxe vamale”.

Întrebat despre datoriile pe care SUA le are față de China și cum ar putea gestiona această problemă, Donald Trump a răspuns:

„Pot să o fac altfel. Eu pot face acelaşi lucru, dar altfel, impunând taxe vamale”. Aşa cum a procedat deja în timpul disputei comerciale cu Beijingul, aminteşte AFP.

Trump s-a impuns în fața Chinei și prin posibilitatea de a-i cere statului chinez să plătească daunele de miliarde de dolari provocate de virus. Acesta mai susține și că adevărul cu privire la bilanțul real al victimelor epidemiei generate de Coronavirus nu este precizat, că se încearcă o mușamalizare a realității. În același timp, în SUA s-au înregistrat 62.000 de decese.

Servicicile secrete americane: Noul Coronavirus nu esta fabricat de om sau modificat genetic!

Din declarațiile CNBC reiese că „intelligence-ul american se alătură consensului științific larg conform căruia virusul care produce COVID-19 nu a fost realizat în laborator de către oameni sau modificat genetic”.

„Comunitatea de intelligence se alătură consensului științific larg conform căruia virusul care produce COVID-19 nu a fost realizat în laborator de către oameni sau modificat genetic”, a anunțat directorul Direcției de Informații americane într-un comunicat.

„Comunitatea va continua să examineze cu rigurozitate informațiile care apar pentru a determina dacă epidemia a apărut prin contactul cu animale infectate sau dacă a fost vorba de un accident într-un laborator din Wuhan”, a adăugat acesta.

Prin urmare, comunicatul neagă orice idee care sugerează că noul Coronavirus a fost creat în laborator, drept armă biologică. Spionii americani au încercat să aducă dovezi credibile care să lămurească această ipoteză, însă nimic nu a fost găsit.

1 COMENTARIU

  1. Serviciile americane (Comunitatea de Intelligence), cu o puternica tenta Globalista (de-abia asteapta sa-l debarce pe Trump), ar trebui sa mai consulte si alte Surse Stiintifice, in afara Mediei „Cumparata” la maxim. Cum poti sa spui ca Virusul nou a evoluat Natural, cand Componentele lui (Virusurile mama) Nu ataca Acelasi Tip de Celule, DECI Nu se pot Intalni in mediul Natural ? Pe langa IGNORANTA, mai trebuie si multa PROSTIE ? Oricum, au dat-o in gard de multe ori, incat cei care ii cred sunt in descrestere. Lucrurile nu vor mai merge mult timp asa. Credeam ca au inteles, dupa modul cum se desfasoara evenimentele. Si inca nu s-au terminat. Mai au timp de gandire… Vor urma surprize, in sensul ca Adevarul nu poate fi mascat la infinit.