Studenții clujeni
Studenții clujeni

Studenții clujeni vor semna o declarație de onestitate prin care se angajează că nu vor folosi alte resurse decât cele permise pentru finalizarea examenului.

Datorită faptului că universitățile nu își vor deschide porțile prea curând din cauza pandemiei de Covid-19, examenele se vor da pe internet.

Membrii din Consiliul de Administrație a Univeristății Tehnice din Cluj-Napoca au realizat o declarație pentru studenți.
O declarație de onestitate care trebuie completată înaintea examenelor. Aceasta s-a realizat pentru evitarea copiatului la examene, conform Cluj24.

Ministerul Educației a decis ca anul universitar să se închieie în mediul online. Decizie care a bulversat atât studenții cât și profesorii.

Faptul că examenele se vor susține online, studenții se pot inspira în timpul examenelor prin mai multe mijloace. Astfel rezultatele examenelor nu ar fi pe merit și notate foarte corect.

Studenții clujeni

„Declarație de onestitate pentru evaluări online. În calitate de student al Universității Tehnice din Cluj-Napoca mă angajez să susțin acest examen în deplină onestitate, bazându-mă pe propriile cunoștințe și abilități. Nu voi folosi alte resurse decât cele permise de către profesor și nu mă voi consulta cu alte persoane în timpul examenului. Mă angajez să respect Codul universitar al drepturilor și obligațiilor studentului din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca”, se arată într-un document publicat pe site-ul Universității Tehnice Cluj-Napoca.