Sorina Pintea

Sorina Pintea, trimisă în judecată de DNA pentru luare de mită!

"în Știri" by

Pandemia de Coronavirus nu-i împiedică pe procurori să-și facă treaba. Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea a fost dată în judecată de DNA pentru luare de mită în formă continuată!

Conform Mediafax, Sorina Pintea e acuzată că a primit mită 10 000 de euro și 120 000 de lei. Vorbim de două tranșe, care reprezintă 7% din valoarea unui contract de achiziții publice. Contractul avea ca obiect „proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare bloc operator-sala de chirurgie cardiovasculară și toracică și spații adiacente din Spitalul Județean de Urgență «Dr. Constantin Opriș» Baia Mare”.

Pe 28 februarie, fostul ministru ar fi fost prins în flagrant în timp ce primea a doua tranșă din bani, suma de 120 000 de lei. Conform procurorilor DNA, aceasta ar fi spus „super tare!” când a primit banii.

DNA a pus sechestru pe 2 terenuri ale fostului ministru al Sănătății.

Sursa foto: Digi 24

Infracțiunile au loc și pe timp de Pandemie. O directoare de școală a fost prinsă luând mită 21 000 de euro! Aici aveți mai multe detalii.

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi