insula care îți achită costurile
insula care îți achită costurile

Află care este insula care îți achită costurile vacanței!

Foarte multe vacanțe s-au anulat din cauza pandemiei. Sicilia este una dintre zonele care au avut foarte multe pierderi din cauza excursiilor anulate. Insula a pierdut aproximativ un miliard de dolari.

Sicilia, insula de pe coasta Italiei, face mari eforturi pentru ca turiștii să revină în vizită. După această criză a pandemiei de Coronavirus, turismul a scăzut foarte mult.

Autoritățile din Sicilia au anunțat faptul că cei care vor veni să viziteze insula vor avea acoperite o parte din costuri de ei.

Jumătate din cheltuielile de transport și o treime din costul cazării vor fi acoperite de autoritățile din Sicilia tuturor celor care vor vizita insula.

Proiectul italienilor prevede și faptul că muzeele de pe insulă și anumite galerii de artă vor avea intrare liberă pentru vizitatori.

În data de 4 mai în Italia se vor deschide parcurile și grădinile publice. Distanțarea socială dar și purtearea măștilor vor fi obligatorii.

Magazinele, bibliotecile, muzeele, galeriile de artă și altele ar putea să se deschidă după data de 18 mai, conform mediafax.
Restaurantele, barurile dar și frizeriile doar după 1 iunie ar fi posibilă deschiderea lor.

Iar școlile italiene se vor deschide doar din luna septembrie.