Trei bărbați arestați după ce și-au uitat declarația la locul faptei!

"în Știri" by

Trei bărbați au fost arestați după ce au încercat să jefuiască o cramă de vinuri din regiunea Bordeaux. Poliția le-a luat urmele grație declarației de deplasare pe propria raspundere uitată la locul faptei.

Faptele s-au petrecut vinerea trecută, cand 3 bărbați în vârstă de 36, 41, 45 de ani, au mers la o Cramă din Gironde (Bordeaux). În timp ce doi dintre aceștia i-au distras atenția proprietarului de vin, cel de-al treilea a mers în camera unde se afla casa de marcat.

Însă lucrurile au decurs foarte prost. În casa de marcat se aflau doar 40 de euro, reușind să fie demascați si de către proprietar.
Jandarmii nu au avut foarte multe bătăi de cap în prinderea lor, din cauza declarației pe propria raspundere folosită în timpul izlolării, uitată la fața locului.
Cei trei vor fii judecati de Curtea Penala din Bordeaux.

Hei, sunt Diana, sunt din județul Hunedoara și învăț la Liceul Teoretic Ion Constantin Brătianu. Sunt o persoana timidă de fel, însă îmi place să-mi fac prieteni noi și să socializez. Pasiunile mele sunt cititul și scrisul. Iubesc să-mi pun gândurile pe hârtie și să fac oamenii fericiți.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi