presează subalternii

Alt șef de poliție acuzat că presează subalternii să dea amenzi!

"în Știri" by

Marin Godină a publicat un mesaj pe Facebook despre un șef de Poliție care își presează subalternii să dea tot mai multe amenzi.

„ Atenție, a da amenzi este una din atribuțiile de serviciu, deci e anormal să nu dai deloc amenzi și să nu faci nimic la serviciu toată ziua. Dar mi se pare grav când există presiuni în acest sens. Mesajul de mai jos a fost trimis subalternilor de către dl comisar Cristian Tomi Dumitru, șeful Poliției Orașului Popești-Leordeni.

Acest domn constată că, de vreo două luni, se observă o scădere a numărului de sancțiuni aplicate la legile speciale, la Codul rutier, la activitățile comerciale ilicite și la Legea privind paza bunurilor. ,,Nu știu cum poate să i se pară cuiva anormal că pe timp de pandemie a scăzut numărul de amenzi de circulație”, scrie Marin Godină într-o postare, însoțită de o captură a mesajului.

Conform Mediafax, Godină spune că a luat legătură cu Cristian Tomi Dumitru, șeful Poliției Orașului Popești-Leordeni pentru a verifica dacă mesajul îi aparține.

„ Mi-a răspuns că îi aparține, mi-a scris fraze întregi și, după ce l-am corectat, pentru că limba română nu părea a-i fi chiar cea mai bună prietenă, m-a sunat pentru o mai bună înțelegere și pentru a evita greșelile. I-am zis că eu văd mesajul dumnealui ca fiind o presiune pusă pe agenți și un îndemn de a da cât mai multe amenzi”, a precizat el.

,,Mi-a mai spus că într-o oră vede zeci de șoferi fără centură. Alții circulând beți, alții fără permis.”

,,De aceea le-a cerut agenților să muncească și să verifice, nu neapărat să dea amenzi”, a mai adăugat acesta.

Conform Mediafax, zilele trecute, un alt polițist de la IPJ Timiș și-a acuzat șefii că își presează subalternii să dea cât mai multe amenzi. Acesta susține că această atitudine încurajează agenții să facă abuz.

,,Polițistul este evaluat în funcție de unul dintre criterii, acesta fiind numărul de sancțiuni aplicate și nu mi se pare normal ca pe timpul anului, polițistul să fugă după amenzi”, a declarat agentul șef de poliție Kovacs Valer.

Autor: Grețcu Diana

Sursa foto: Digi24

presează subalternii

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi