a încercat să scoată ochii
a încercat să scoată ochii

O fată de doar șase ani a fost răpită din fața casei sale și violată. Însă, ca să nu îl poată identifica, atacatorul a încercat să îi scoată ochii fetei.

În urma incidentului poliția a început o anchetă amplă de căutare, cu speranța că acesta va fi prins cât mai repede. Bărbatul a încercat să îi scoată ochii fetei, astfel aceasta s-a ales cu răni grave. Victima se află în stare critică într-un spital din Jabalpur, conform Digi24.

Shivraj Singh Chouhan, reprezentantul guvernului, a catalogat atacul drept „rușinos”.

În urmă cu câteva zile, poliția a spus că fetița a fost răpită în timp ce se juca în fața casei sale din statul Madhya Pradesh. Ea a fost găsită a doua zi dimineața, cu mâinile legate, inconștientă, într-o clădire abandonată din sat.

„Am constatat că ochii ei au fost răniți de către acuzat, care i-a provocat, de asemenea, leziuni și pe față”, a declarat oficialul regional Hemant Chauhan.

Medicii îi operează ochii”, a mai adăugat acesta.

Orice persoană care are informații despre bărbat va primi o recompensă în valoare de 10.000 de rupii (aproximativ 100 de lire sterline). Violul și violența sexuală au fost în centrul atenției în India. Violul din 2012 al unei tinere într-un autobuz din Capitală, Delhi, a dus la proteste uriașe, chiar și modificări ale legilor. Cu toate acestea, femeile au fost în continuare victime ale unor agresiuni cumplite.

Patru bărbați au fost executați pentru violul din autobuz, din 2012.

Sursa foto: Gândul.info