Untold
Untold

Din păcate, marile festivaluri ale verii cum ar fi Untold, Electric Castle sau Neversea, pe care fiecare adolescent le așteaptă cu nerăbdare, cel mai probabil, vor fi anulate.

Această situație depinde, în cea mai mare parte, de gravitatea situației epidemiologice de după 15 mai.

Pe de altă parte, s-ar putea găsi mai multe metode de organizare a acestor evenimente.
Cert este că „Festivalul Internațional de Film Transilvania” (TIFF) a fost anulat.

Conform cotidianul.ro, organizatorii Neversea și Untold continuă vânzarea biletelor. Din fericire, abonamentele din categoria „Risk-free“ pot fi returnate.
Din păcate, majoritatea persoanelor care și-au cumpărat bilete din timp, nu au șansa de a-și recupera banii. Biletele vor fi valabile și pentru anul viitor, în cazul în care festivalul va fi anulat.

Speranțele există atât în cazul organizatorilor, cât și în cazul participanților.
Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD și NEVERSEA, a declarat că fac tot posibilul pentru ca aceste festivaluri să se desfășoare în cele mai sigure condiții, conform mediafax.

De asemenea, soarta Electric Castle se află sub semnul anulării.

„În cazul unor festivaluri din alte țări s-a luat decizia amânarea lor pentru anul viitor, autoritățile dispunând ca biletele să poată fi reutilizate. ” a spus Emil Boc.

Chiar dacă pierderile pot depăși suma de 60 de milioane de euro, artiștii au mai mult timp pentru ei, pentru familie. Cu siguranță revenirea va fi una în forță!

Autor: Anca Pușcaș

Sursa foto: Cluj.com