Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban anunță primele restricții care vor fi ridicate!

"în Știri" by

Ludovic Orban a făcut în seara de luni, 27 aprilie un inventar referitor la restricțiile care vor fi eliminate după data de 15 mai.

Acesta a declarat, conform Digi24, că restricțiile din localități vor fi ridicate și că se va putea circula și din alte motive, nu doar în interes de serviciu sau pentru cumpărarea alimentelor de bază. Se vor lua în calcul și cele în afara localităților, care vor fi evaluate și stabilite în anumite condiții.

Premierul declară că parcurile vor fi deschise, mai puțin locurile de joacă pentru copii și că se va renunța la restricții gradual:
„Vom lăsa un timp după ridicarea restricțiilor, dacă contextul restricțiilor evoluează într-un fel sau altul şi vom ridica și alte restricții. Vom lua acele măsuri unde există cele mai mici riscuri. Nu se poate renunța la restricțiile legate de spectacole, unde riscul de transmitere este foarte mare”.

Mai multe despre ce se va întâmpla după data de 15 mai găsiți chiar aici!

Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi