să jefuiască

Polițist italian, mort în încercarea de a opri românii să jefuiască un bancomat!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Chiar dacă Italia este în plină pandemie, doi români au încercat să jefuiască un bancomat din Napoli. Din nefericire, polițistul care a încercat să intervină, a decedat.

Poliția a fost chemată la fața locului pentru a-i opri pe infractori. Astfel, echipajul de poliție format din Pasquale Apicella și colegul său, Salvatore Colucci, a încercat să intervină, însă, conform spuselor polițiștilor, cei doi polițisți au fost loviți de mașina imigranților în partea centrală.

Conform Mediafax, mașina pe care cetățenii de etnie romă o conduceau nu era în proprietatea acestora, fiind furată. Victima, pe numele său, Pasquale Apicella, avea 36 de ani. Colegul său este teafăr, având răni ușoare. Presa locală spune că românii locuiesc pe un câmp de la marginea orașului.

Autor: Anca Pușcaș

Sursa foto: Mediafax

Elevă la „Colegiul Național Andrei Mureșanu”, clasa a XI-a, profil științe sociale. Îmi place să citesc, să călătoresc, să ascult muzică, dar principalul hobby este scrisul. O nouă provocare pentru mine a fost implicarea în POV21 din vara anului 2019.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi