cursurile care nu se vor relua

Părerile părinților despre cursurile care nu se vor relua!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

În mod normal, anul școlar se încheie pe 12 iunie, iar școlile vor rămâne închise până la începutul anului școlar viitor. Între timp, elevii vor continua cursurile online. Iată ce spun părinții despre cursurile care nu se vor relua!

Potrivit Mediafax, părinții s-au decis să facă petiții împotriva deciziei prezidențiale.

„Noi, părinții, să facem un efort de convingere, petiții către Guvern, cu grupe mici de copii care să meargă totuși într-un spațiu securizat cât timp părinții sunt la muncă”, a spus Corina Atanasiu, de la Federația părinților și aparținătorilor legali din România.

Nici elevii nu se arată încântați de hotărârea Președintelui, având în vedere faptul că mulți nu dispun de acces la Internet.

„Şi cu elevii din mediile dezavantajate, care nu sunt în ani terminali şi nu au acces la dispozitive pentru a beneficia de orele online cum rămâne? Ştiam că acei elevi lipsesc de pe agenda Ministerului, dar acum aflăm că lipsesc şi de pe agenda prezidenţială.’’ , a declarat şi Antonia Pup, președintele Consiliului Naţional al Elevilor.

Conform legislației în vigoare, părinții care stau cu copiii mici primesc 75% din salariu, cât timp școlile sunt închise.

Sursa foto: edupedu.ro

Conform unei hotărâri prezidențiale, școlile și universitățile vor rămâne închise. Detalii aici!

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi