untold

Organizatorii festivalurilor Neversea & Untold vin cu veștile mult așteptate de public, cu privire la abonamentele deja achiziționate.

Dată fiind situația măsurilor de urgență privind combaterea Coronaviruslui, mulți oameni iau în calcul amânarea sau chiar anularea evenimentelor majore din țară. Pentru a veni în înțelegerea publicului, organizatorii oferă posibilitatea de a schimba biletele și/sau abonamentele la ediția din acest an în biletele/abonamentele ANYTIME.

Ce oferă și ce presupun acest bilete și/sau abonamente ANYTIME?

Toți cei care au achiziționat deja un abonament, indiferent de natura sa, chiar și bilet de o zi, au posibilitatea de a alege un abonament ANYTIME, care le asigură accesul la una dintre următoarele 3 ediții.

Astfel, abonamentele ANYTIME se pun la dispoziție începând de azi, 27 aprilie 2020, iar termenul de schimbare în ANYTIME este valabil 10 zile.

Prin urmare, există 2 variante de modificare: automată (din platforma check in) și manual (din site-urile untold.com și www.neversea.com).

În plus, fiindcă știm că sunt oameni care au încredere în noi și continuă să cumpere abonamente la festivalurile noastre, tot începând de azi sunt disponibile la vânzare numai abonamente ANYTIME – General Access și VIP.

Prețurile sunt următoarele:

  • UNTOLD ANYTIME PASS General Access – 174 euro + taxe
  • UNTOLD ANYTIME PASS VIP – 399 euro + taxe
  • NEVERSEA ANYTIME PASS General Access – 136 euro + taxe
  • NEVERSEA ANYTIME PASS VIP – 210 euro + taxe

Fanii festivalului pot găsi mai multe informații pe www.untold.com și www.neversea.com”, au transmis organizatorii.

Sursă foto: Mediafax