Vodafone

Cea mai nouă platformă de show-uri LIVE, lansată de Vodafone!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

Vodafone, compania gigantă de servicii, lansează, în contextul COVID-19, o platformă online de entertainment. Platforma oferă acces la spectacole live: de teatru, concerte, dar și o serie de „cursuri” din diferite domenii. 

„Împreună suntem mai puternici!” cred cei  de la Vodafone, asta fiind sloganul lor! Pe platformă, au dat join nume din România precum Tudor Chirilă, Irina Rimes, Damian Drăghici, The Monojacks, dar și Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de mulți alții.

Pe lângă spectacole live, aplicația oferă cursuri de cooking, hairstyling, fitness, balet, yoga și chiar și …magie! Cursurile vor fi ținute, bineînțeles, de personalități din fiecare domeniu! 

„Actorii, cântăreţii, instructorii de fitness şi specialiştii din varii domenii vor ţine sesiuni live în fiecare zi. Vizitatorii platformei vor putea să se bucure de momentele preferate şi vor putea să îşi arate susţinerea prin intermediul platformei. Întregul program al momentelor live este disponibil pe www.vodafone.ro/impreunamaiputernici, citează mediafax.

 

Bătălie între „giganții” din social media! Facebook, nou și îmbunătățit! Cu cine concurează? Află aici!

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi