rromii

(VIDEO) Înmormântare supravegheată de polițiști! Sute de rromi participă!

"în Știri" by

În plină pandemie de COVID-19, în Baia Mare, sute de cetățeni de etnie romă încalcă ordonanțele militare. Rromii participă la înmormântarea unei persoane importante din comunitatea lor, nerespectând distanțarea socială impusă de lege.

Rromii stau împrăștiați atât pe Bulevardul Unirii, cât și în cimitir sau pe terenurile virane. La fața locului se află și șase echipaje de poliție și 4 de jandarmi, care supraveghează situația.

Conform Vasileradu.ro, poliția băimăreană s-a sesizat din oficiu și a intervenit la fața locului. Polițiștii au cerut respectarea ordonanțelor militare și astfel slujba de înmormântare s-a desfășurat în maximum 8 persoane. Cei care au rămas pe trotuare sau în preajma cimitirului sunt verificați și sancționați conform legii.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a cerut verificarea modului în care au acționat echipajele de poliție și în urma a ceea ce se va constata, vor fi luate măsuri.

Sursa foto: VasileDale.ro

 

 

Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi