club
club

Să fim serioși. Care sunt oamenii ăia ce ies cu adevărat în club să se distreze? Dar efectiv să se distreze. Să nu conteze pe cine văd că intră în club, să impresioneze prin instastory-uri cu masa plină de băutură și artificii sau prin mișcări.

Da… mă amuză maxim tipele ce se rup în dans doar ca să impresioneze… nu de alta, dar ultima dată când am ieșit am auzit o discuție la toaletă: „Mamă fată, ce se mai uită toți fătălăii ăștia la mine, zici că n-au mai văzut așa mișcări.”

Scuză-mă, draga mea, că îți iei pantaloni de latex și top până deasupra buricului, dacă nu fătălăii să se uite la tine, atunci cine? Un bărbat adevărat nu s-ar lăsa impresionat de așa ceva.

Sincer, eu când dansez, dansez din tot sufletul, pentru că e o pasiune de când eram mică, însă când fac asta, e vorba de vibe, nu ca să îl impresionez pe Gigel.

Și spunând câte ceva despre „prinții” noștri din ceea ce am observat eu, sunt câțiva care se poziționează într-un colț, cu paharul în mână, urmărind toate pipițele ce trec pe lângă ei. Sau mai sunt ăia care se fac că se dau din greșeală de tine și apoi îți zâmbesc de parcă ar vrea să sară imediat pe tine. Stați, fraților, că nu e chiar așa.

Mai dau și eu câte o dumă când mă întreabă mama „unde ieși?”, iar eu îi răspund cu „mă duc și eu să combin ceva, wish me luck”. Daaaarr, nu ai cum să dai de un om ce vrei să facă parte o lungă perioadă din viața ta, „agățându-l” în felul ăsta.

Recent am auzit o discuție între un domn mai în vârstă ce îl întreba pe un tinerel proaspăt căsătorit: „mă, unde ai găsit-o pe asta?”… „la discotecă”… „apăi de discotecă să-ți fie”.

Nu știu exact dacă e o bună comparație, dar să îți dorești să dai de o tipă sau un tip într-un club, e ca și cum ai intra pe Tinder în căutarea sufletului pereche.

Știți… mereu văd o parte bună în fiecare lucru, iar eu mi-am dat seama de ceva – măcar nu se cunosc oamenii pe Facebook sau Instagram și apoi decid să formeze un cuplu. Că tot văzusem o poză zilele astea: „În viitor: Mamă, unde l-ai cunoscut pe tata? Mi-a răspuns la un story.”

Însă, ca să nu ziceți că sunt nebună, iată câteva peripeții ale fetelor ce au ieșit în club pur și simplu să se distreze:

„Eram și eu în club ca orice gagică venită în Cluj la party-party. Dansam cu fetele mele pe latino, și simt că-și bagă unu’ mâna-n părul meu. Hotărât. Sexy. Dar totuși, wtf? Băi, pe mine mă sperie genul ăsta de ciudați. Eu înțeleg că e greu când vezi atâtea tipe care dansează și hormonii te fac să te simți ca în Matrix, da’ nu-i ok. Ce sperai, băiețaș? Că mă topesc acolo în club pe scenariile astea BDSM și urmează să ne retragem în toaletă? Combinatul în club mi se pare o tâmpenie, așa că dacă tot n-aveți ceva mișto de discutat cu o tipă, faceți bine și nu trageți de ea ca animalele.” Diana, 20 de ani.

„De multe ori am pățit să merg în club și să fie băieți ce se dau la mine. Chiar dacă eram cu prietenul sau toate prietenele mele după mine. Știu că eram cu cea mai bună prietenă ieșită și stăteam amândouă și dansam. Beam câte un gin tonic și erau 3 tipi care se dădeau la noi încontinuu. Tot încercau să se bage între noi. Când mergea la baie una din noi, imediat venea câte un tip și el. Sau au mai fost momente când eram cu cel mai bun prieten și acea prietenă de înainte și ne distram. Dansam toți, cântam și au venit la un moment dat 6 tipi să ne spună să ne «împartă» pe mine și pe acea prietenă.” Maria, 19 ani.

Și treaba asta nu se întâmplă neapărat în club, chiar și la alte petreceri:

„Eram la un majorat și erau predominant persoane pe care le cunoșteam, cu care vorbeam și prin liceu. Ca la orice majorat, te distrezi, dansezi, nu a fost ceva ieșit din comun. La 3 dimineața am ajuns acasă și pe la 3:30 am primit mesaj pe Wapp, ceea ce mi s-o părut creepy la început – «Te-am privit toată seara și acum ai plecat.» Evident că am întrebat cine e, m-a pus să ghicesc, au fost 100 și ceva de oameni. Apoi mi-a mărturisit că era un tip de la două mese distanță, ceva prieten cu un coleg de al meu. A fost cea mai creepy chestie ever, dar foarte funny, pentru că mi s-a părut penibil să ceri numărul de telefon și să faci faze gen «Ghicește cine sunt, hai că dacă te gândești bine, iți dai seama ușor.» Ema, 19 ani.

Și acum, în încheiere, băieți, dacă tot sunteți solo și aveți de gând să ieșiți la combinat în club, măcar învățați cum să o faceți.