Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic: „Statuia mea a fost distrusă, dar povestea nu va fi ștearsă!”

"în Știri" by

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic a vorbit pentru prima dată despre distrugerea statuii sale de la începutul anului. Aceasta a fost vandalizată de mai multe ori, potrivit Mediafax.

Starul lui AC Milan susține că fanii lui Malmo, echipa la care și-a început cariera, au dat dovadă de imaturitate. De asemenea, atacantul a declarat că povestea sa contează cu adevărat, nu statuia.

„Este păcat. Ei vor atenţie. Sunt la nivel de grădiniţă. Statuia a fost distrusă, dar povestea mea nu va putea fi ştearsă vreodată. Ea va rămâne pentru totdeauna. Am jucat la Malmo şi am realizat multe lucruri, deşi nu am fost dorit. Ar trebui să fie recunoscători”, a spus starul suedez.

Totul a început când fotbalistul a decis să investească la echipa suedeză Hammarby, rivala celor de la Malmo. Zlatan Ibrahimovic și-a început cariera de fotbalist la Malmo, în anul 1999.

Sursa foto: As

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi