logodnă cu zeci de persoane

(VIDEO) Intervenție cu mascați la o logodnă cu zeci de persoane!

"în Știri" by

Cu toate că încă suntem în stare de urgență, românii continuă petrecerile cu multe persoane. Mascații au intervenit la o logodnă cu zeci de persoane din Craiova!

Zeci de persoane de etnie rromă au ținut o petrecere sâmbătă, în Craiova. Surse locale relatează că e vorba de o logodnă.

Conform reprezentanților Poliției Dolj, 62 de persoane s-au adunat în curtea unui locuitor, încingând o petrecere. Distracția s-a terminat când oamenii au fost văzuți de o patrulă a poliției. Aceștia și-au chemat colegii în ajutor, la scurt timp la fața locului apărând zeci de mascați, jandarmi și militari. Petrecăreții au fost amendați pentru că au încălcat prevederile ordonanțelor militare, fiind dispersați.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj și GMbJ Craiova, precum şi militari.(…) În total, polițiştii au legitimat 62 de persoane, cărora le-au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, toate pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În total, amenzile echivalează cu suma de 131 000 de lei. Reprezentanții Poliției Dolj au mai declarat că petrecăreții ce locuiau în apropiere au primit amendă și pentru că nu dețineau declarație pe propria răspundere.

Sursa video: Facebook/Babau.ro

Sursa foto: Digi24

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi