interlopi
interlopi

  Capete ale poliției din Dej, participă la petreceri în compania câtorva afaceriști locali, cunoscuți  drept interlopi.  În poze, apare  Alin Câmpean, Șeful Poliției Municipiului Dej, alături  de Viorel Federiga, președinte al  Aeroportului Internațional  din  Cluj.  Lor li  se alătură fețe interlope: Cosmin Pop și  de Iulian Barbu. Ei  ar fi  fost  prezenți la ziua de naștere a lui Ronald Hitian, un alt afacerist din Dej, cunoscut de ziarele locale drept una dintre „fețele interlope„ . Petrecerea s-ar fi ținut pe 2 aprilie, în plină pandemie, la  o  cabană, pe Valea Tărpiului.

Fotografiile, care îi  surprind pe protagoniști făcând un grătar în pădure, au  fost încărcate pe net  pe 13 aprilie.  Ulterior, fotografiile au  fost șterse și ei au declarat că le au  de anul  trecut, și că ”a fost un gest prostesc s-o urc pe net pe 13 aprilie, în plină stare de urgență(…)”.

Pe rețelele sociale, „afaceriștii locali” din Dej nu  ezită să se laude! În niște poze de la petreceri anterioare, ar apărea Cosmin Pop, alături de Viorel Gavrilă agent șef-principal la Ordine Publică. Cosmin Pop s-ar ocupa de vânzarea de mașini.  Într-o altă imagine  postată pe o rețea socială, el își etalează cheile de la mașinile sale de lux, scrie Libertatea.

În contextul  evenimentelor actuale, IPJ Cluj  s-a autosesizat și  a început demararea unei  anchete: 

”În urma imaginilor și a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora un polițist cu funcție de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane, aspect care contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgență, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, spun reprezentanții IPJ Cluj.