obligați să-și facă curat

În timpul Pandemiei, bogații americani se confruntă cu o problemă mai puțin obișnuită: fie se izolează cu menajera, fie își fac singuri treburile în casă! Unii dintre ei, obligați să-și facă singuri curat!

Pandemia de Coronavirus i-a învățat pe unii bogați americani să se descurce fără menajere și valeți. Alții s-au izolat cu ei în casă. De exemplu, Martha Stewart, femeie de afaceri și scriitoare, s-a izolat cu menajera, șoferul și grădinarul ei. Alții au renunțat temporar la serviciile acestora, de teamă să nu fie infectați cu noul Coronavirus, potrivit Mediafax.

Există și întâmplări amuzante pentru cei ce trebuie să se descurce singuri.

Șeful unei agenții private ce asigură personal bogaților a relatat pentru Wall Street Journal un fapt mai puțin obișnuit. Astfel, un CEO de la o firmă financiară din New York și-a sunat angajații să întrebe cum se schimbă sacul de la aspirator! Nu numai că a primit instrucțiuni prin telefon, ba chiar angajații i-au trimis și poze cu sacul.

Șeful agenției, Peter Mahler, a mai spus că „unii dintre cei înstăriţi au făcut treburi ale casei pentru prima dată după mai multe decenii”. Mulți dintre cei care nu s-au izolat cu angajații încă îi plătesc, pentru a nu-i pierde.

De asemenea, un doctor de pe Fifth Avenue a povestit cum se descurcă fără echipa de 5 ajutoare. „Nu ştiam unde să duc gunoiul. De obicei am oameni care fac asta. Nici acum nu ştiu unde trebuie să-l pun”, povestește femeia. Aceasta a găsit însă rapid o soluție: i-a „pasat” sarcina soțului!

Nici copiii bogaților nu scapă de sarcinile casnice. O femeie din cartierul Upper East Side spune că și-a pus fiica adolescentă să facă curat în casă și să strângă în urma ei. „M-a întrebat dacă muștarul și murăturile se pun în frigider”, a mai spus femeia.

Sursa foto: Pinterest