iubirea în carantină
iubirea în carantină

Drept dovadă că dezastrul pe care îl produce pe glob nu e tot, Coronavirusul are o influență puternică și asupra cuplurilor. Totuși, ce gust are iubirea în carantină?

Trecem prin momente grele cu toții, atât persoanele singure, cât și cuplurile. În perioada aceasta de izolare pe buzele multora dintre noi stă dorul. Tu te-ai izolat, dar te rugăm să nu-ți izolezi și iubirea.

În calitate de ființe care tind să se îndrăgostească la un moment dat, îți spunem că îți înțelegem fiecare urlet și fiecare dorință de a revedea acea persoană. E specială, nu-i așa?

Știm, dragă suflete ce ți-ai sacrificat timpul prețios pentru a citi aceste rânduri, știm că perioada asta îți face rău, iar creierul tău explodează. Însă inima ta? Ea ce spune de marea distanță care vă desparte sufletele? Ai încercat pentru o clipă să îți aduni gândurile și să te concentrezi asupra sentimentelor și a momentului în care vei scăpa de închiderea între acei 4 pereți și implicit, închiderea în tine? Vei putea să îi șoptești iarăși la ureche acele cuvinte doar ale voastre. Sunt atâtea amintiri pe care ai în plan să ți le întipărești în minte. Doar așteaptă momentul și vei simți cu adevărat că iubești.

E haos. Atât între voi doi, cât și în întreaga lume.

Știi tu, haosul rămâne, indiferent că simți sau nu asta. Important e modul în care îl percepi și ca tu sa știi sa îl gestionezi. Noi, de exemplu, privim mereu în dezastru acea lumină.

Acum spune-ne, dragă izolat, nu ai vrut tu mereu sa te exprimi doar prin vorbe? Acesta e momentul! Acum poți să te oprești din fapte și să pui accent doar pe glăsuire, eventual pe tastele unui nenorocit de telefon. Știm că ți-a fost greu să te tot gândești ce să faci ca să surprinzi persoanele din jurul tău. Dă frâu liber cuvintelor chiar și în izolare. Și nu uita că iubirea în carantină nu e chiar atât de grea.

Cu toții suntem victime ale unui blestem ce ne-a schimbat viața.

Noi am găsit vindecare sufletească. Am reușit să lăsăm faptele deoparte și să ne descurcăm să căutam iubirea în această peșteră întunecată. Cum? Lăsând vorbele să între în noi. Și astfel, reușim să ne vindecăm. Putem să începem iar să iubim, să simțim, dar și să urlăm de dorul strângerilor de mână și al plimbărilor lungi pe care le făceam împreună.

„Ai cel puțin o mie de posibilități în tine”

Noi spunem să nu te mai frămânți și să spui că nu mai poți. Nu e cea mai mare tragedie posibilă, astfel încât asta o să vă facă mult mai puternici și mai doritori unul de celălalt. Chiar poți înfrunta ceva mult mai puternic decât pandemia asta. Încearcă să te înfrunți pe tine însuți. O să ne mulțumești mai târziu pentru toate realizările.

Pictează-ți iubirea ca pe un vis de aur și fă-o reală. Doar gândește-te la momentul în care ochii voștri se vor întâlni din nou și își vor zâmbi de fericire ca în prima zi. Vei putea respira liber din nou, îți vei îndeplini acel vis în care ți-ai pierdut încrederea și, sperăm noi, vei iubi. Îți vei ruga iubita/iubitul să uite de tot și să se piardă în brațele tale, să rămână etern în ele, să-ți vorbească, deoarece dintre toate lucrurile care i-au lipsit, cea mai dorită de suflet i-a fost vocea ta. Iubirea în carantină te-a făcut mai puternic și poți iubi mai frumos decât granițele pe care ți le impui.

Din tot ce am scris, vrem să-ți fi dat seama de un lucru: e minunat să iubești chiar și în izolare.

Dacă dorești să vezi cum a afectat Coronavirusul și alte relații, în afara celei de cuplu, click aici!

Autori: Raluca Vodă și Adrian Mitu