Cât costă un tuns la domiciliu pe timpul Pandemiei?

Chiar dacă după 15 mai va avea loc o relaxare a restricțiilor, aceasta se va face treptat, și nu în toate domeniile. Nu fac excepție frizeriile, care vor rămâne, cel mai probabil, închise. Cât a ajuns să coste un tuns la domiciliu pe timpul Pandemiei?

Pericolul de infectare cu noul Coronavirus în frizerii sau saloane de beauty este destul de mare. Astfel, nu e de mirare că acestea s-ar putea să nu se deschidă după 15 mai. Conform Mediafax, în Anglia se ia în calcul ca acestea să rămână închise pentru următoarele 6 luni! Astfel, mulți frizeri au declarat că vor ajunge la fundul sacului, conform aceleiași surse. De asemenea, patronii se tem că nu vor mai putea plăti salariile angajaților.

Cu toate acestea, există frizeri care își iau inima în dinți și merg acasă la clienți pentru a-și oferi serviciile. Ca să-și câștige pâinea, aceștia nu se tem de pericolul infectării sau de polițiștii cu care s-ar putea întâlni.

Însă, având în vedere riscurile, sunt frizeri care au urcat mult prețurile. De pildă, în capitală, pentru bărbați, un tuns la domiciliu poate varia între 70 și 200 de lei. Aici depinde și de frizer și distanța de deplasare. La femei, un astfel de serviciu poate porni de la 100 de lei.

Astfel, clientul are două variante: fie merge el acasă la frizer, fie invers, în acest caz frizerul pretinzând o „taxă de transport”.

O altă variantă existentă ar fi ca respectivul client să se tundă singur.

Nu, nu-i glumă. În străinătate îndeosebi, există frizeri care fac tutoriale pe internet. În doar o lună, unii din ei au făcut și peste 3 milioane de vizionări. Dacă doriți să învățați, aveți nevoie de timp și, evident, o mașină de tuns. Un astfel de aparat poate ajunge la câteva sute de lei.

Sursa foto: Good Morning America

Bertea Radu Alexandru
Bertea Radu Alexandru
Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare