grătar de Paști

Amendă de 9 000 de lei după un grătar de Paști pus pe Facebook!

"în Știri" by

S-a terminat postul, deci au început și distracțiile! Ceea ce le scapă unora, însă, e că starea de urgență nu s-a terminat! Un grup de tineri dintr-o localitate din Suceava a primit o amendă totală de 9 000 de lei, după un grătar de Paști pus pe Facebook!

Vremea prielnică și atmosfera aferentă sărbătorilor pascale au determinat un grup de 9 tineri, majoritatea minori, să iasă și să uite de Pandemie. Și cum puteau face asta dacă nu cu un grătar? Cei 8 minori, alături de un tânăr abia ajuns la majorat, au pus-o de un grătar pe cinste, în ziua de Paști, în zona unei livezi. Au petrecut cu grătar și alcool și au făcut poze, timp de patru ore, încălcând prevederile Ordonanței Militare nr. 3.

Puteau să scape, dacă nu ar fi împărtășit aventura cu prietenii de pe Facebook.

Așa au aflat și polițiștii de mica escapadă a tinerilor și s-au autosesizat. Astfel, în cursul zilei de miercuri au stabilit fapta și locul, dar au și descoperit persoanele implicate. Vorbim de 8 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani și de un tânăr de 18 ani. Toți sunt din comuna Vulturești, din județul Suceava, cel mai mare focar de COVID-19 din România.

Toți tinerii au fost chemați la sediul poliției, împreună cu părinții, unde au aflat că tot grătarul costă 9 000 de lei. Aceasta este suma totală a amenzii, fiecare participant primind o amendă de 1 000 de lei. Cu toate acestea, amenda va fi redusă la jumătate, conform legislației în vigoare.

Polițiștii le-au pus în vedere părinților să-i supravegheze pe minori în viitor.

Sursa foto: Digi24

Nu este singura petrecere de acest tip din Suceava, în plină Pandemie. Aflați aici mai multe!

 

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi