Suedia

Parcuri pline de oameni în Suedia în cea mai neagră zi a pandemiei!

"în Știri" by

Suedia este cea mai afectată țară nordică, dar și singura care nu vrea încă să renunțe la libertate și să impună măsurile necesare. Miercuri, 22 aprilie, a fost cea mai neagră zi de pandemie, 172 de persoane au decedat și alte 682 au fost diagnosticate cu COVID-19.

În ciuda numărului mare de decese, 1927 până în acest moment, oamenii au profitat de vremea frumoasă și au ieșit în parcurile din Stockholm, astfel distanțarea socială fiind nerespectată. Oficialii consideră că virusul și-a atins apogeul în această regiune și speră ca până la 1 mai o treime din populație să fi avut deja virusul și să se fi imunizat.

Pe teritoriul Suediei, școlile, barurile și restaurantele au rămas deschise, dar nu sunt permise adunările cu mai mult de 50 de persoane și nici vizitele la azilurile de bătrâni. Țara se bazează pe responsabilitatea cetățenilor, premierul Stefan Lofvren declară, conform Mediafax:

Dacă toată lumea își asumă responsabilitatea, împreună vom învinge virusul. Oamenii din Suedia au încredere în guvern  și depășesc virusul împreună.

Suedia are până în prezent testați 75000 de oameni, dar promite că va testa săptămânal până la 100.000 de cetățeni.

Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi