Polițist a împușcat
Polițist a împușcat

UPDATE: Bărbatul împușcat de polițist a devenit agresiv când aceștia au venit la hotel în urma apelului la 112. Bărbatul l-a atacat pe unul dintre ei cu o foarfecă.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Elias din București deoarece a fost împușcat în zona pieptului. Câteva ore mai târziu acesta a murit.

Polițistul rănit se află și el la spital.

Evenimentul s-a petrecut în hotelul unde era acesta cazat, conform Mediafax.

 

S-a îmbrăcat doar în lenjeria intimă și a ieșit pe holul blocului unde locuiește și s-a apucat să amenințe având lucruri ascuțite în mâna.

Este vorba despre un bărbat din București din sectorul 1 care a fost împușcat mortal de către un polițist în urma scandalului.

“În această dimineaţă, în jurul orei 4:00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5. Poliţie, care după câteva minute l-au localizat”, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În urma apelului la 112, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului. Bărbatul a devenit violent când a văzut polițiștii și a început să-i lovească, ulterior a fugit.

A fost găsit la un alt nivel în bloc acesta devenind din nou violent, încercând să lovească din nou și să-i amenințe.
Motiv pentru care, unul dintre polițiști a folosit pistolul, rănindu-l, conform Digi24.

Bărbatul a fost transportat la spital având nevoie de îngrijiri medicale.
Acesta a decedat la spital.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a desfășurat evenimentul.

Sursa foto: Digi24