Asociația POV21 se alătură Crucii Roșii pentru Spitalul Suceava! Cu toții suntem puși pe fapte în această perioadă în care semenii noștri greu încercați de coronavirus au nevoie de noi! Astfel, Asociația POV21 a luat și ea atitudine și a donat 500 de lei Spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infecție din România cu COVID-19!

Asociația POV21 a primit astfel 10 centimetri de autostradă pentru donația făcută, menirea acesteia fiind să ajute bolnavii din spitalul sucevean ce până astăzi a înregistrat peste 2000 de persoane infectate, un spital care a trecut la management militar și are mari probleme în gestionarea situației din cauza lipsei de personal și aparatură, cu doctori și asistente care fac schimburi de câte 12 ore în fiecare zi.

Ștefan Mandachi, antreprenor pornit pe fapte mari atât în domeniul economic cât și social, vine în fața tuturor cu un nou proiect menit să ajute la tratarea bolnavilor de COVID-19. 1cm.ro este site-ul pe care se pot face donații de diferite sume, iar, în schimb, donatorul primește… centimetri de autostradă. Suma de bani este la rândul ei donată, iar banii ajung la Crucea Roșie România.

Iată pentru ce donezi!

  • Ventilatoare pulmonare pentru secțiile de terapie intensivă
  • Echipamente vitale pentru secțiile de terapie intensivă
  • Consumabile și echipamente de protecție necesare pentru lupta împotriva COVID-19

Donează și tu, accesând link-ul de AICI și devino și tu un adevărat erou în lupta cu Coronavirusul! Grăbește-te! Mai ai doar trei zile la dispoziție!