cursuri online

Vacanța ia sfârșit! Elevii se întorc la „școala” online!

"în Știri" by

Miercuri, 23 aprilie, se vor relua cursurile școlare, însă tot în mediul online!

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar din București, Roxana Cercel, declară că își va relua activitatea conform programei școlare.

Se reia activitatea în toate şcolile conform structurii anului şcolar, iar recomandarea Inspectoratului Şcolar şi a Ministerului Educaţiei este de a se proceda în continuare învăţarea de acasă. În ceea ce priveşte contactul profesorilor cu elevii, există în acest moment infrastructura necesară pentru ca lecţiile să se desfăşoare normal, cel puţin la nivel de Capitală”, a declarat Roxana Cercel pentru Digi24.

Astfel, elevii și cadrele didactice vor interacționa în spațiul virtual prin aplicația Zoom iar pentru a veni în ajutorul părinților, Inspectoratul pune la dispoziție o serie de platforme și tutoriale care să-i ghideze în această situație.

Totodată, elevii din anii terminali, cei de clasa a 8-a și a 12-a, au posibilitatea de a urmări orele de curs prin intermediul TELEȘCOALA, disponibil pe postul TVR2.

Structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată, conform declarației Ministerului Educației din 1 aprilie.

Andreea este studentă în primul an la Publicitate, este pasionată de industria culturală și creativă, jurnalism și sociologie. Îi plac poveștile de viață, filmele biografice și cărțile vechi. Dorește să se autodepășească, susține exprimarea liberă a opiniei și dorința de schimbare.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi