Toți urmăream aseară televizoarele și am văzut, cu stupoare, că anumite grupări răzvrătite încearcă să treacă peste toate regulile impuse de către autorități în starea de urgență, și, la Brașov, Hunedoara și București au existat chiar bătăi stradale în toată regula.

Bineînțeles, li s-a spart rapid distracția și au plătit, mai mult sau mai puțin scump, după ce s-au bulucit să împartă câte un pumn, au spart oglinzile mașinilor de poliție, au agresat verbal și fizic organele. Normal, ca tot omul ce se respectă, nu au lipsit nici live-urile de pe Facebook, ce au fost repede propagate pe grupuri.

La Săcele, un om a fost prins sub o mașină căreia ulterior i s-a spart parbrizul, dar asta nu i-a oprit să se răfuiască în continuare cu sapele.

La București, un anumit Spartacus Idolul Fetelor a ținut să facă public faptul că abia așteaptă poliția și că începe o revoluție. După cum veți vedea în videoclipul de mai jos, acum îi pare rău…

Polițiștii de data aceasta au ripostat și au folosit pistoalele, doar pentru focuri de avertisment pentru scandalagii.

Traian Berbeceanu a transmis internauților un mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Am să vă asigur că forțele de ordine, alea prost echipate, cu logistică necorespunzătoare și fără suficiente materiale de protecție, nu vor face un pas înapoi în a-și face datoria.
Iar „vitejilor” care din spatele tastaturii jignesc în mod ticălos, și „specialiștilor” care ne fac reproșuri și ne dau sfaturi cu privire la modul de intervenție în ceea ce privește conflictele din Hunedoara, Săcele sau București, le spun că tot polițiștii și jandarmii au fost cei care, de îndată, au restabilit ordinea publică. Cu fermitate și profesionalism i-au reținut pe derbedei, chiar dacă în sensul ăsta nu au apărut filmulețe pe net.
Și da, cred că la violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional.”
Câteva imagini cu unii dintre sandalagii au apărut pe internet, iar una dintre ele îl prezintă pe bărbatul care urla „Împușcați-mă pe mine!” și care a vrut să-i smulgă masca de pe fața unui polițist, în… cea mai pioasă poziție, ținut de două organe ale poliției.
surse foto: Facebook/Traian Berbeceanu
surse video: Facebook/Marian Godină

1 COMENTARIU

  1. Bataie tata, bataie cit incape, pina li se rup oasele celor care fac scandal, lasati dracu “drepturile omului”, dati in ei ca in saci de box, bagati-i la puscarie , impuscati-i fara jena, astia nu sint oameni si animalele sint mai bune ca nemernicii astia ticalosi !!