Băiatul ideal
Băiatul ideal

Fiecare dintre noi își dorește să întâlnească dragostea și căldura acelei persoane speciale pe care ne-o dorim. Fiecare fată vrea să cunoască, într-un final, băiatul ideal. Însă suntem egoiști dacă ne-o dorim doar pentru noi?

Cu toții așteptăm acea persoană care să ne înțeleagă, să ne accepte atât calitățile cât și defectele, care să accepte unicitatea și diversitatea în orice moment sau stare din zi și din noapte, care va asculta fiecare vis și dorință și care va oferi sprijin și ajutor în momentele dificile…

Ei bine, fetelor, articolul acesta vi-l dedic vouă. Sau mai bine spus, încerc să vă ofer mici sfaturi, care sper să fie pe placul vostru!

Voi încerca să nu generalizez extrem de mult pentru că nu toate sunteți la fel.

Ce-i drept, în ziua de astăzi este greu să găsești o persoană care să fie pe aceeași lungime de undă ca și tine, însă nu este și imposibil, doar că… trebuie să aveți răbdare și să fiți atente la detalii.

Atenția la detalii nu este o treabă tocmai ușoară.

Din păcate, din câte am observat până la vârsta aceasta, fetele (nu toate) își expun „sentimentele” băieților care nu merită asemenea „bogăție” și, de cele mai multe ori, aceștia nu oferă grija și atenția pe care o fată le merită…

O mare parte din voi, fetelor, vă doriți să întâlniți acel „prinț din basme” care să fie atent și grijuliu cu voi, să vă protejeze de toate răutățile vieții.

Fiecare dintre voi meritați să fiți iubite și admirate. Nu ar trebui să vă mai pierdeți timpul cu cei care nu vă consideră o „prioritate” și să le răspundeți la mesaje „din plictiseală”. Unii băieți nu vor observa frumusețea sufletului vostru, nu vă vor prețui și nu le va fi frică să vă piardă.

Ei vor observa întotdeauna frumusețea exterioară și nu vor depune prea mare efort pentru a vă cunoaște sufletul și presupun că ați întâlnit foarte mulți băieți de genul…

Totuși, nu vă panicați, timpul le rezolvă pe toate. Poate nu ai întâlnit băiatul potrivit pentru tine, nu încă.

Ai răbdare să găsești și să alegi un băiat care să se gândească la binele tău, care să îți poarte de grijă, să fie pregătit oricând să îți sară în ajutor și să te protejeze.

Există și băieți care, deși au un program mai aglomerat, își vor face timp să discute cu voi, iar dacă veți avea vreodată nevoie de sprijinul lor, ei vor fi acolo. Și dacă vă vor simpatiza vor găsi mereu o cale de a-și manifesta, într-un fel sau altul, interesul pentru voi.

Nu încerca să te mulțumești cu puțin și să mergi pe ideea „primul venit primul servit”, deși știu că sunt multe dintre voi care nu fac acest lucru și vă felicit.

Tu ești o fată specială și meriți să fii pe primul loc în gândul, și de ce nu, și în inima cuiva.

Oferă-ți dragostea numai acelui băiat care își va dovedi simpatia față de tine, prin fapte, grijă, vorbe, cooperare și iubire.

Fiecare băiat este diferit, unul mai tandru, altul mai bădăran, unul mai grijuliu, altul mai ipocrit, dar este ușor de remarcat modul în care acesta discută cu tine și cât de sincere sunt sentimentele lui față de tine.

Pe băiatul bun și cuminte nu îl vei găsi „lider de cartier” cu țigara în gură prins într-un anturaj care lasă de dorit. Băiatul bun nu îl vei găsi întotdeauna printre tipii musculoși, bine, asta nu înseamnă că nu trebuie să arate și el cât de cât a băiat „bine”.

Băiatul potrivit nu este un cuceritor de femei, dar asta nu înseamnă că nu poate avea acel șarm de Don Juan.

Pe băiatul bun poate nu îl vei remarca din prima, dar când vei ajunge să îl întâlnești și să îl cunoști, vei ști că este ceea ce cauți!

Autor: Fetinca Florin