focuri de armă sectorul 5

Scandal cu focuri de armă în București! Mascații au intervenit!

"în Știri" by

În prima seară a sărbătorilor pascale, în capitală, forțele de ordine au intervenit cu focuri de armă trase în rafală pentru a opri o manifestare. Aceștia au fost atacați cu bolovani. Pentru aplanarea conflictului, au fost chemate mai multe echipaje, intervenind și mascații la fața locului.

Articol pe aceeași temă: (VIDEO) Revoltă într-un cartier hunedorean! Polițiști atacați cu pietre!

Motivul este considerat a fi o petrecere de aproximativ 50 de persoane întreruptă de către oamenii legii. Petrecăreții nu respectaseră regulile impuse în perioada de urgență, lucru ce a dus la intervenția polițiștilor care au apelat la focuri de armă. Conflictul s-a finalizat cu 37  de persoane ridicate și duse la audieri. Niciun om nu a fost rănit în intervenție, însă armele de foc ale polițiștilor sunt verificate pentru a se afla câtă muniție a fost consumată.

De la fața locului, s-a transmis că manifestanții violenți scandau numele președintelui și „Revoluție!”.

Articolul poate fi actualizat cu informații noi.

Sursa foto: idevice

Elevă a Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu” din Hațeg iubește literatura. Cu dorința de a scrie cât mai mult, s-a alăturat echipei POV21 pe data de 30 aprilie 2019. Este îndrăgostită de sentimente, natură și umanitate, fire analitică și realistă continuă să scrie despre ceea ce vede în jur.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi