Înviere
Înviere

În noaptea de Înviere mai multe persoane au încălcat reglementările privind restricționarea circulației în timpul epidemiei. Pe lângă faptul că aceștia nu au respectat regulile impuse de către autorități au făcut și un foc mare cu cauciucuri.

Incidentul s-a petrecut într-o comună din județul Galați, comuna Munteni în noaptea de Înviere.

Unul dintre cei care a participat la această întâlnire, a făcut un live cu toată întâmplarea pe facebook, în felul acesta au aflat cei de la poliție care ulterior au mers la fața locului.

Mai multe echipaje de poliție și de jandarmi s-au prezentat acolo pentru a rezolva situația creeată. Polițiștii au amendat aproximativ 20 de persoane din cauză că au făcut scandal și au dat foc unor cauciucuri, având nevoie de pompieri pentru oprirea focului, conform Digi24.

“Având în vedere imaginile difuzate în spaţiul public, pe o reţea de socializare, în seara de 18 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, din care reieşea faptul  că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă, poliţiştii gălăţeni s-au autosesizat şi au mers imediat la faţa locului, în comuna Munteni, din judeţul Galaţi, de unde aceste imagini erau transmise “live”. Aici, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor. În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de  lei”, au declarat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Polițiștii au chemat un echipaj de poliție la fața locului pentru a stinge focul.Nu s-au înregistrat pagube materiale. Autoritățile vor continua verificările pentru a identifica toate persoanele care au participat la întâlnirea din comuna Munteni, județul Galați.

Sursa foto: Stirile ProTv