ivanka trump

Ivanka Trump încalcă restricțiile tatălui său, părăsind Washington-ul!

"în Știri" by

Ce mai contează când încalci regulile impuse chiar de propriul părinte? Ivanka Trump încalcă restricțiile tatălui său, plecând din Washington!

Cu toate că este un adevărat artizan al distanțierii sociale, fiica lui Donald Trump a părăsit Washington și a plecat la una dintre reședințele familiei.

Într-un video publicat online, aceasta a ținut să le mulțumească celor care stau acasă. „Cei care sunteți destul de norocoși încât să stați acasă, vă implor să o faceți. Fiecare dintre noi avem un rol în răspândirea Coronavirusului”, a mai spus Ivanka Trump, încurajând oamenii să respecte regulile federale privind distanțarea socială. Surprinzător este faptul că ea însăși nu a respectat aceste reguli, impuse chiar de tatăl său, și a plecat la una dintre reședințele familiei.

Aceasta a plecat, alături de soțul său și cei trei copii la Trump National Golf Club Bedminster, din New Jersey. Motivul: pentru a celebra prima noapte de Pesah (sărbătoarea eliberării din Egipt), potrivit Mediafax. Asta în ciuda faptului că sărbatorile din țară au fost anulate, iar familiile se strâng la masă doar cu aplicații precum Zoom.

Între timp, Kushner s-a întors la Casa Albă, fiind consilier, la fel ca Ivanka. Aceasta a rămas însă în Bedminster, primind telefoane și petrecând timp cu cei mici.

În plus, fiica președintelui SUA și-a instruit personalul din Aripa de Vest a Casei Albe să nu intre pe terenul reședinței prezidențiale decât dacă e absolut necesar. Într-un filmuleț postat pe Instagram, aceasta a spus: „Suntem toți în aceeași situație. Haideți să facem tot ce putem pentru a opri răspândirea”.

Sursa foto: NY Times

La Casa Albă nu totul e lapte și miere. 10 state vor să pună pe picioare economia SUA în mod independent! Află aici mai multe!

Radu (zis și Radudu) are 16 ani, e din Fălticeni și studiază la Colegiul „Nicu Gane”. Se consideră genul de persoană care vrea sa fie mereu mai sus decât nivelul așteptărilor (chiar și cele personale) și care se oftică grav când nu îi iese ceva. Mereu vine cu câte o glumă (fie ea și mai seacă) pentru a încerca să relaxeze orice frunte încrețită. Adoră muzica și, mai nou, și-a descoperit și o pasiune pentru scris. Pe lângă acestea, marile sale pasiuni sunt filmele bazate pe comics și fotbalul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi