mâncare pentru masa de Paște

Ți-am pregătit 5 idei simple de mâncare pentru masa de Paște!

Anul acesta sărbătorim Paștele acasă, alături de o parte din familie. Cu restul de prieteni și rude rămâne să ne vedem după pandemie.

Deși cred că și în alți ani chiar dacă aveam posibilitatea să ieșim, să mergem în vizite, sau la plimbare, masa de Paște era tot în sânul familiei, alături de cei dragi, așa că nu ar fi o problemă prea mare.

Dacă tot ești acasă se presupune că ai și timp mai mult să gătești, iar noi îți venim în ajutor cu 5 idei mai simple de mâncare pentru masa de Paște, având în vedere situația din acest moment.

Cu siguranță ouăle vopsite nu vor lipsi, cum nici pasca sau tradiționala salată de boeuf nu vor lipsi de pe masa de Paște. Pe lângă aceste minunate bunătăți, noi ți-am pregătit alte 5 idei, care cu siguranță vă salvează în această perioadă.

1.Ciorbă de pui cu legume

Cu siguranță ai fi vrut o ciorbă de miel, dar dacă nu ai miel poți înlocui cu pui, este la fel de delicioasă. Aici găsești o super rețetă!

idei simple de mâncare
Sursa foto:clickpoftabuna.ro

   2.Friptură de pui/porc la cuptor

Dacă adaugi și 2-3 felii de mere printre, iese o friptură delicioasă. Află cum să prepari această friptură de aici.

Sursa foto:savoriurbane.com

3. Chec aperitiv

Este o rețetă simplă, practic amesteci cam tot ce ai disponibil prin frigider și iese o super delicatesă.
Găsești aici rețeta!

idei simple de mâncare
Sursa foto:jamilacuisine.ro

4.Rulouri de șuncă cu cremă de brânză

Se ia șunca, se umple cu cremă de brânză sau orice aveți la îndemână, se rulează și gata, poftă bună! Poți încerca această rețetă de aici!

5.Cornulețe cu gem sau ciocolată

Să nu uităm să facem și ceva dulce pe lângă clasicul cozonac.
Poți face aceste cornulețe din aluat de foietaj sau din aluatul clasic, iar cu umplutura de gem sau ciocolată sigur nu dai greș! Îți las aici o variantă pe care și eu am făcut-o, merită să încerci!

Sperăm să îți fie utile aceste idei și îți dorim Sărbători fericite alături de cei dragi!