găsit spânzurat

Bărbat suspect de Coronavirus, găsit spânzurat într-un spital din Botoșani!

"în Știri" by

COVID-19 face victime nu numai prin afecțiunile respiratorii pe care le determina. Se pare ca marți, un bărbat a fost găsit spânzurat în spitalul în care era internat, suspectat fiind ca ar purta virusul.

Oamenii legii au întreprins o ancheta pentru a se stabili cu exactitate cauza și conjunctura decesului, asa cum declara Delia Neniscu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani pentru Mediafax. Părerea apropiaților este însă că motivele pentru care bărbatul ar fi recurs la gestul sinucigaș sunt altele. Lipsa locului de munca și faptul ca la 54 de ani locuia cu părinții, l-ar fi băgat în depresie. În cele din urma, vestea ca ar putea fi purtător de Corona-Virus i-a pus capac.

Se așteaptă acum rezultatele anchetei pentru ca familia bărbatului sa primească un răspuns în urma celor întâmplate.

Sursa foto: BotosaniNews.ro

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi