A murit de coronavirus

A murit de Coronavirus pastorul care se lăuda că are biserica plină împotriva legii!

"în Știri" by

Un pastor evanghelic a murit de Coronavirus, duminică, 12 aprilie. Acesta declara cu câteva săptămâni în urmă că își va incheia activitatea doar dacă este “închis sau la spital”, conform NY Post.

Pastorul, Bishop Gerald O. Glenn nu a ținut cont de restricțiile impuse de autorități, iar pe 22 martie, la ultima sa slujbă, a felicitat numărul mare de persoane.

Acesta spunea că oamenii sunt vindecați în biserica sa și credea “cu fermitate că Dumnezeu este mai mare decât acest virus”.

Anunțurile sale au fost controversate și cu toate că încălcau legea, acesta răspundea acuzațiilor cș este un predicator și vorbește cu Dumnezeu.

Duminică, biserica a anunțat decesul său la doar o săptămână de la infectarea cu noul COVID-19.

Fiica sa, Mar-Gerie Crawley, îndeamnă oamenii să stea în casă pentru a se opri răspândirea virusului.

Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi