Revista POV21 caută cunoscători de limbi străine, pasionați de scris!

0
1.235 views
cunoscători de limbi străine
cunoscători de limbi străine

Revista POV21 caută cunoscători de limbi străine pasionați de scris!

Asociația POV21, Revista POV21, oamenii din POV21. O echipă de tineri dornici să-și exprime punctele de vedere. De aici a început totul. Undeva prin Bistrița, acum 3 ani, un vizionar și-a dat seama că punctele de vedere ale tinerilor chiar contează și trebuie auzite.

Ce a făcut? A adunat la un loc tineri creativi, pasionați, dornici de a ieși în față, de a vorbi lumii, de a face ceva remarcabil. Cum i-a găsit? Instinctul. Uneori e pur și simplu vorba de instinct, nu-i așa, Gavrilă Urs? A văzut în ei potențial. De acolo, cerul le-a fost limita. Așa a luat naștere o revistă ce actual a fost citită de peste un milion și jumătate de oameni din 2500 de articole publicate.

Tinerii s-au regăsit în POV21.

Punctele de vedere ale secolului XXI deveniseră reale. Deveniseră pe bune. Ne-am îndreptat atenția spre domenii precum PR, Branding, Marketing Online, Management organizațional, Social Media, organizare de evenimente și nu numai. Asta facem în prezent.

De-a lungul anilor au luat naștere zeci de evenimente marca POV21. Din dorința de a face ceva care să rămână.

După o idee mai veche, concursul numit SQS, s-au organizat patru Gale Comunitarium unde 40 de elevi de top din mediul rural al județului Bistrița-Năsăud au fost premiați cu laptopuri, și, tot pentru mediul rural, s-au orgaizat 11 ediții ale concursului „Ruralis” la care au participat până acum peste 600 de elevi.

Totodată, Asociația POV21 a reușit să ridice și să doteze două biblioteci, tot în mediul rural, cu peste 4000 de volume fiecare.

Drumul Asociației POV21 a continuat cu numeroase evenimente de entertainment. Ne-am distrat organizând serile de observații astronomice cu muzică live și focuri de tabără, concerte cu genuri muzicale variate sau proiecții de filme outdoor. A urmat primul TEDx Bistrița, având ca tematică Inteligența Artificială și influența tehnologiei asupra umanității.

Ne-am oprit aici? Nici vorbă. Am vrut să vedem cum e să ai propria emisiune TV.

Nebunesc? Da, a fost. Am realizat prin nebunia noastră zeci de emisiuni TV cu dezbateri pe teme controversate și concursuri live de cultură generală. Acelea ne-au pregătit pentru următorul pas. Podcasturile. În prezent realizăm podcasturi în care dezbatem subiecte actuale, alături de invitați de renume.

Încă din 2018 manageriem Revista POV21, unde avem articole actuale, interviuri cu personalități și abordăm în scris teme precum psihologia, experiențele de viață, literatura, umorul, călătoriile, sportul, dezvoltarea personală și evenimentele momentului. Tot aici, la mailul [email protected] ne poți trimite și tu propriile texte.

Cât despre edițiile internaționale:

Ediția de engleză: [email protected]

Ediția de spaniolă: [email protected]

Ediția de germană: [email protected]

Ediția de franceză: [email protected]

Ediția de italiană: [email protected]

Ediția de portugheză: [email protected]

Următoarea provocare?

Am împânzit presa din România cu evenimentele noastre, iar echipa, odată ce a devenit națională, a fost de neoprit. Ne-am dezvoltat prin departamente de PR, Social Media, Branding, Podcast, Fotografie, Design creativ, redacție și organizare de evenimente. Așa că, în 2020 ne-am extins internațional. Revista POV21 a devenit POV21 Magazine.

Cum am făcut asta?

Nimic nu este imposibil dacă-ți pui talentul și determinarea la bătaie. La începutul anului 2020 am lansat site-ul www.POV21.com , unde publicăm articole în engleză, franceză, germană și spaniolă, portugheză. Acolo avem articole actuale despre evenimente recente sau care ne influențează în mod direct.

Ce ne face speciali?

Noi nu suntem îngrădiți de o mentalitate anume, ci ne exprimăm liber punctele de vedere, invitând cititorii să facă la fel.

Tu poți face parte din echipa noastră!

Dacă îți place să scrii, dacă ești elev(ă) sau student(ă) la o facultate de profil, sau pur și simplu te pasionează una din limbile enumerate mai sus și vrei să faci performanță în această direcție, noi te putem ajuta.

Trimite un text scris de tine în oricare din limbile pe care le cunoști de mai sus pe mail sau dă-ne un mesaj pe pagina de Facebook POV21 în care ne spui ce nivel de cunoștiințe ai vis-à-vis de limba respectivă, fie ea engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, portugheză etc. și ce speri să găsești în colectivul POV21. Nu trebuie să te stresezi legat de partea de creativitate în scris. Poți învăța să scrii fain alături de noi, avem o Academie a scriitorilor fix pentru asta.

Ce mai aștepți? Echipa POV21 e doar la un click distanță! Noi abia așteptăm să te cunoaștem!