Covid-19

Desfășurare de forțe: 1591 de militari în lupta împotriva Covid-19!

"în Știri" by

Potrivit unui comunicat de presă publicat azi de Ministrul Apărării Naționale, au avut loc numeroase acțiuni de prevenție ale infecției cu Covid-19.

La misiuni au participat peste 1.591 militari și 346 mijloace tehnice. Atât în București cât și în țară, au avut loc 314 misiuni fluidizare a traficului, în special la toate Punctele de Trecere a Frontierei. În cadrul misiunilor, militarii au acordat sprijin autorităților în menținerea ordinii publice, precum și transportul de echipamente și materiale medicale.

De asemenea, în perioada 13-17 Aprilie, forțele Aeriene Române vor desfășura misiuni cu scopul de a transporta echipamente de protecție, necesare în lupta împotriva infecției cu Covid-19.

Potrivit MapN, misiunile aeriene vor fi desfășurate săptămâna aceasta și constă în efectuarea mai multor zboruri pe ruta București-Frankfurt și retur.

Prin intermediul acestor misiuni, în țară vor fi aduse echipamente de protecție achiziționate din Coreea de Sud. Ele vor ajunge la personalul medical din atât din spitale, cât și de pe teren, în funcție de nevoi. Alocarea echipamentelor se va face cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situații de urgență.

Militarii Armatei Române asigură în prezent paza pentru 84 de obiective, aflate atât în București, cât și în 28 de județe din restul țării.

Autor: Daiana Rob

Sursa foto: Vice

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi