COVID-19
COVID-19

Coronavirusul este o minciună politică, scrie un bărbat pe Facebook. Nici o lună mai târziu, moare de COVID-19!

Marian Giurea, un român stabilit la Paris, a decedat de COVID-19 vineri dimineață, 10 aprilie, într-un spital din capitala Franței. Înainte cu aproximativ o lună, cere să fie anunțat dacă vede cineva vreun mort de coronavirus. Crede că măsurile de prevenție sunt exagerate, nemaisuportând „atâta prostie”.

 

„Dacă mor de coronavirus, eu vă zic în vis”

Nu știm dacă a spus cuiva în vis, însă, din nefericire, bărbatul a murit, prezicându-și parcă tragedia…

Comentariile ironice nu au întârziat să apară. „Ironia sorții”, declară sentențios unii

Odată cu anunțul tragic al morții, internauții au început să scrie diverse comentarii pe profilul lui Marian Giurea. Unii trimit mesaje de condoleanțe, alții…

Marian Giurea

Vezi detaliile mai jos

Conform Gorjeanul.ro, Marian Giurea, autorul postării de mai sus, a decedat vineri dimineață. Acesta era din Alunu, județul Vâlcea. Lucrând ca șofer, s-a stabilit în Franța de 20 de ani. A lăsat în urmă 2 copii și o mamă bolnavă. La Paris îi erau aproape sora și copiii.

Bărbatul este nașul profesorului Valer Iosu, îndurerat de cumplita veste. Acesta declară pentru Gorjeanul.ro că „S-a stins din viață o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristețe…! Marian (moșul copilului meu) a fost cea mai bună, cea mai generoasă persoană pe care am cunoscut-o în viața mea. Acest virus periculos și ucigaș l-a răpus pe acest om atât de drag! Moșule, te vom păstra în amintire întreaga viață! Drum lin către cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Autor: Robert Grigore Manea