conducere militară

Alt spital poate avea conducere militară! Va scădea numărul cazurilor în iunie?

"în Știri" by

Un alt spital poate avea conducere militară! Va scădea numărul cazurilor în iunie?

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății a estimat cum că vârful epidemiei va fi la jumătatea lunii aprilie. Acesta speră ca numărul cazurilor de coronavirus să scadă la începutul lunii iunie.

„Avem o estimare că în a doua jumătate a lunii aprilie să avem un vârf. La începutul lunii iunie sperăm să avem o scădere a cazurilor”, a spus Tătaru.

În plus Ministrul Sănătății ne vorbește și despre spitalul din Neamț, spune că dacă va fi nevoie va pune și acolo conducere militară.
“Trebuie să luăm măsuri ca spitalul din Piatra Neamţ să nu ajungă ca cel din Suceava”, a spus Ministrul Sănătății.

La spitalul din Piatra Neamț situația este destul de gravă, medicii au spus că nu mai fac față și au transferat aproximativ 30 de persoane la Iași. Circa 200 de persoane sunt confirmate cu COVID-19 la Piatra Neamț, conform Mediafax.

„Fiecare unitate este evaluată individual şi dacă este nevoie introducem conducere militară. Trebuie să luăm măsuri ca spitalul din Piatra Neamţ să nu ajungă ca cel din Suceava. În acest moment având un număr mic de pacienţi sunt destui medici. Ţinem o parte din echipa de rezervă”, a declarat Tătaru.

Sursa foto: ziarulderoman.ro

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi