(VIDEO) Aproximativ 1500 de români așteaptă pe aeroportul de la Cluj să plece în Germania!

"în Știri" by

Aproximativ 1500 de români așteaptă pe aeroportul de la Cluj să plece în Germania! Ar urma 13 curse pline de români ce pleacă în Germania pentru munci agricole, iar pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca nu se respectă distanțarea socială, conform cluju.ro.

S-au organizat mai multe zboruri de tip charter special pentru sezonierii care practică munci agricole în Germania, iar pe Aeroportul din Cluj-Napoca aproximativ 1500 de persoane așteaptă afară, nerespectând regulile de distanțare socială, iar jurnalistul cluj.ro, Loghin Adrian Tiberiu, a postat pe Youtube un video de la aeroport.

Organizarea aparține firmelor private care s-au ocupat și de contractele lor de muncă.

Am trimis acolo jandarmi pentru a asigura ordinea publică. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj va face verificarea respectării măsurilor care trebuiau luate de organizatori„, a declarat pentru aceeași sursă, prefectul Mircea Abrudean.

La aeroport s-ar fi prezentat și persoane din județul Suceava, devenit cel mai mare focar de COVID-19.

Cum arată mortalitatea în România din cauza coronavirusului? Află aici!

sursa foto/video: cluju.ro

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi