Un polițist

Un polițist este filmat în timp ce bate un tânăr în București!

"în Știri" by

Un polițist este filmat în timp ce bate un tânăr în București!

Un video a apărut pe facebook în care un polițist este surprins în timp ce bate un tânăr. Această acțiune s-a petrecut în București.Filmarea a fost repede viralizată și a ajuns și la poliția Capitalei.

Tânărul nu folosește un limbaj agresiv și nici nu ripostează fizic, doar îl întreabă de multe ori pe polițist de ce îl lovește: De ce dai în mine? De ce dai, mă, în mine?

După scurt timp un alt agent intervine să oprească avalanșa de pumni, dar , deageaba, tânărul este lovit în continuare.

Polițistul se oprește, într-un final, dar o ia la fugă după un alt tănăr, urmat de o mașină de poliție, conform relatărilor Mediafax.

“Bă, băiatule, ştii că n-ai voie să ieşi din casă?E ora 10 noaptea. Care e urgenţa?”, îi strigă un poliţist celui de-al doilea tânăr, în timp ce alți polițisti încearcă să îi pună cătuşele.

Imediat după viralizarea acestui video, Poliţia Capitalei a dat un comunicat din care reiese că poliţistul va fi cercetat, dar şi că tinerii au refuzat să se legitimeze şi au fost amendaţi:

“Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public , vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbaţi au fost opriţi de către un echipaj al Secţiei 9 Poliţie, în vederea legitimării şi verificării documentelor prevazute de Ordonanţele Militare.

Bărbaţii au refuzat legitimarea şi au fost conduşi la subunitatea de poliţie, unde au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum şi cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu deţineau documentele prevazute de Ordonanţele Militare.

Cu privire la modul în care a  acţiunat poliţistul,  Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale.”

Imagini surprinse cu bătaia menționată, chiar aici!

Sursa foto: evz.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi