Real Madrid a tăiat din salariile jucătorilor!

0
44 views
real madrid

Nici marile cluburi de fotbal nu scapă de criza economică provocată de Coronavirus. Real Madrid a tăiat din salariile jucătorilor!

Astfel, conducerea grupării spaniole a ajuns la un acord cu jucătorii de la prima echipă în privința reducerii salariale. În acest sens, dacă se vor relua competițiile sportive în care Real Madrid evolua, salariile jucătorilor vor fi reduse cu 10%. Dacă aceste competiții din sezonul 2019-2020 vor fi anulate, salariile vor fi diminuate cu 20 de procente.

Discuțiile au fost purtate de către Sergio Ramos, căpitanul echipei madrilene, reprezentând jucătorii, și Jose Angel Sanchez, directorul general al clubului. Cu toate că salariile jucătorilor au fost reduse, angajații clubului nu vor resimți această criză economică, relatează Mediafax.

Dacă salariile ar fi reduse cu 10%, Real Madrid ar economisi 28 de milioane de euro. În cazul unei reduceri cu 20%, suma economisită de club ar fi de 56 de milioane de euro. Asta în contextul în care suma totală a salariilor jucătorilor de la prima echipă de fotbal e de 283 de milioane de euro, fără bonusuri.

Sursa foto: worldfootball.net

În fotbalul spaniol, pe lângă tăieri de salarii, au loc și escapade. Citește aici cum un jucător din La Liga a fugit din Spania la majoratul iubitei sale!