Emag vrea să angajeze 1.000 de persoane în următoarea perioadă. Vezi salariile!

Munca în depozite, curieratul tradițional și curieratul rapid îți fac cu ochiul? Ei bine, Emag tocmai își propune să angajeze 1.000 de oameni în astfel de posturi.

Iulia Stanciu spune că, în ultima lună, 2.500 de de angajați Emag lucrează de acasă. Dintre aceștia, nu toți se vor întoarce la birou. De aceea, cunoscuta companie vrea să aducă o schimbare – biroul flexibil!

Comenzile firmei au crescut, față de perioada normală, cu peste 30% în vânzarea directă. Vânzarea Market Place se bucură, de asemenea, de o creștere de peste 40%.

În topul celor mai bine vândute produse se află echipamentele sanitare de protecție (creștere de peste 1.000 de ori). Ele sunt urmate de produsele de larg consum (creștere de 5-6 ori). Al treilea loc este ocupat de produsele alimentare de bază. În cazul laptopurilor, vânzarea este dublă față de o perioadă normală!

Conform Iuliei Stanciu, pentru ieșirea din criza economică este necesar să identificăm domeniile afectate, ele având nevoie de ajutor. Sunt preconizate creșteri foarte mari în ceea ce privește produsele digitale, cum ar fi software.

Dacă te interesează un job la Emag, nu uita să ai în vedere că salariul minim este undeva între 2.000-2.200 de lei lunar, incluzând bonusurile. Salariile nu vor scădea, potrivit Iuliei Stanciu.

Printre cei mai mari retaileri online regionali se află Emag. 5 miliarde de lei este suma de bani pe care au înregistrat-o afacerile sale în total în 2019. Cel.ro, Evomag, Altex  reprezintă concurența acestuia, conform Mediafax.

Autor: Robert Grigore Manea

Sursa foto: Adevarul.ro

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare