Simptome

Un medic infectat cu COVID-19 ne povestește ce simptome a avut!

"în Știri" by

Un medic infectat cu COVID-19 ne povestește ce simptome a avut!

Un medic tânăr, fără alte afecțiuni și boli, povestește cum a început totul de când s-a infectat cu Coronavirus și ce simptome a avut. Ea a spus că totul a început ca o răceală.

Primele simptome au fost durerea în gât, oboseala și febra. Toate acestea agravându-se în aproximativ două zile de la debutul bolii.

Cred că toată lumea s-a întrebat cel puțin o dată cum se simte COVID-ul, care sunt simptomele sau cum evoluează boala. În sfârșit cineva care a fost infectat, a explicat pas cu pas simptomele pe care le-a avut.

Este vorba despre un medic din Deva, Roxana Betea.

„A început ca o răceală. Mă simţeam obosită şi mă strângea gâtul”, a explicat medicul Roxana Betea, care este infectată cu COVID-19 şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Deva.

Roxana lucrează la Spitalul Județean Deva, și a povestit că și-a dat seama repede că a luat virusul. Aceasta nu are vreo boală sau alte afecțiuni, conform relatărilor Mediafax.

Pe data de 28 martie a avut primele simptome, și-a făcut testul, iar a doua zi acesta a confirmat că avea noul Coronavirus. În două zile, simptomele femeii s-au agravat.

„Aveam febră, eu care nu am mai făcut temperatură de ani de zile. Începusem să şi tuşesc şi aveam o stare generală foarte proastă”, a mai povestit ea pentru Mediafax.

Aceasta a spus că starea proastă a durat cam trei, patru zile și simțea că parcă avea ceva fierbinte în gât și la fiecare înghițitură o durea.

„Am trecut pe perfuzii imediat pentru a reduce temperatura. M-au ajutat perfuziile, pentru că am trecut destul de uşor peste această perioadă proastă. Am fost norocoasă”, a povestit Roxana Betea.

Află ce se va întâmpla cu Spitalul Județean din Deva,chiar aici!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi