Interviu TC3 – visul care dăinuie de 7 ani

0
271 views
TC3
TC3

Muzica se dezvoltă constant, iar mai mereu putem vorbi de trupe sau cântăreți noi despre care auzim foarte puține. Cu toată carantina asta, pentru că ne raportăm constant la starea noastră, am avut ocazia de a sta la o mică poveste, online desigur, cu membrii trupei TC3. Trupa, care s-a format încă din anul 2013, răzbate și în timpul carantinei mai stând la o poveste, mai dând câte ceva din casă, pregătind câte ceva nou pentru viitor. Mai jos ne-au lăsat băieții să le invadăm intimitatea, răspunzând câtorva întrebări.

Î: Ce poveste stă la temelia trupei? Ce v-am adus împreună?

R: Povestea TC3 a început acum 7 ani într-un așa-zis „Club al Elevilor” din zona noastră. Totul a început când Bogdan purta sandale cu șosete, când George n-avea par pe față și arată ca un morcov, când basul lui Răzvan nu se auzea, când Radu numa’ folk știa și când Dragoș doar PET bea. TC3-ul actual reprezintă rezultatul îmbinării a două foste trupe de cover-uri.

Radu a fost fașa de legătură pentru noi, deoarece acesta presta ca și chitarist solo în ambele trupe. Cu timpul, mulți membrii ale ambelor trupe au renunțat, iar dorința de a face muzică în continuare ne-a dus la concluzia că trebuie să ne unim forțele într-un nou proiect. Acesta a fost momentul nașterii TC3. În formula actuală cântăm de 5 ani, iar membrii trupei sunt: Bogdan Ștefan (voce), Răzvan Neculai (bas), Dragoș Ioan (tobă), Dan Gheorghe (chitară ritm) și Radu Ștefan Neculai Ioan Gheorghe (chitară solo).

TC3

Î: perspectiva voastră, care este cel mai important lucru care stă la baza trupei?

R: Sunt mai multe lucruri și sunt la fel de importante. În primul rând, tovărășia și timpul petrecut împreună. Însă și vinul lui Bogdan și caterinca au avut un impact major asupra noastră ca trupă, dar cel mai important lucru care stă la baza acestei trupe este faptul că există o legătură specială între noi și o considerăm ca fiind a doua familie.

Î: De unde numele trupei și ce semnifică?

R: Avem și variante de răspuns la întrebarea asta? :)))

Î: Ținând cont că sunteți o trupă relativ tânără, cum vă descurcați cu promovarea?

R: Promovarea decurge destul de greu având în vedere anumite aspecte, cum ar fi facultatea, job-urile care ne ocupa majoritatea timpului. Cu toate acestea, ne dăm silința să ne promovăm cât putem prin intermediul apropiaților și oamenilor care vibrează pe aceleași frecvențe cu piesele noastre.

Î: Care este cel mai fain loc în care ați cântat?

R: Cel mai fain loc unde am cântat, dar și unul din obiectivele pe care ni le-am impus când am plecat din orașul natal a fost să ajungem să cântăm la Rockstadt. Faptul că trei dintre noi s-au mutat în Brașov a reprezentat un pas înainte pentru realizarea visului nostru. Am avut ocazia să cântam în Rockstadt prin intermediul unui eveniment organizat de ei “Support Your Local Scene” în luna februarie a anului trecut. Acest loc reprezintă și o a doua casă pentru noi.

Î: Care este cea mai mare realizare a trupei până în momentul actual?

R: După concertul din Rockstadt, am fost invitați să cântăm la festivalul organizat de același local, urmând ca trupa să-și atingă apogeul prin deschiderea festivalului Rockstadt Extreme Fest.

TC3

Î: Dintre interacțiunile cu publicul, există vreuna mai aparte?

R: Fiind niște firi deschise, după fiecare concert am reușit să legăm prietenii cu oamenii care au vrut să interacționeze cu noi. Cu mulți dintre ei am rămas prieteni până în prezent și vorbim regulat. TC3 reprezintă o mare familie!!

Î: Cele mai mari hopuri ce v-au ieșit în cale până acum, care sunt?

R: Unul din cele mai mari impedimente cu care se confruntă trupa este distanța dintre membrii, de aici rezultând și numărul scăzut de concerte. De altfel, de-a lungul activității trupei am întâlnit și diverse tipologii de oameni, care prin dorința lor de a ajuta mai mult ne-au încetinit procesul.

Î: Cum vă afectează perioada asta nebună evoluția trupei?

R: E normal să fim afectați de această perioadă având în vedere că ni s-au anulat niște concerte, dar suntem pozitivi și fiecare dintre noi ne continuăm activitatea acasă. Perioada asta are însă și o parte bună, deoarece avem suficient timp pentru a compune material nou și pentru a ne îmbunătăți skill-urile.

Î: S-ar pune problema desființării trupei într-un viitor apropiat?

R: Păi de 5 ani ne chinuim să ne despărțim și n-am reușit încă. :)))

Astea fiind spuse, poate îi vom urmări pe băieții ăștia în continuare, să vedem ce pregătesc și ce surprize mai au în viitor.