Influencerul român Cristina Ich a fost acuzată de escrocherie!

"în Știri" by

Cristina Ich a fost acuzată de escrocherie de către fani, iar aceasta nu am mai suportat și a dat un răspuns public printr-un mesaj foarte dur. Aceasta a fost acuzată că ar fi profitat financiar de situația actuală provocată de Coronavirus, că banii strânși din donații au ajuns în propriul său buzunar.

Cristina Ich a fost acuzată de fani că banii pe care i-a strâns până acum din donațiile oamenilor, pentru a fi direcționați spre cazurile sociale, nu i-a dat mai departe, ci i-a băgat în propriul buzunar. Aceasta s-a implicat în mai multe campanii de strângere de fonduri cu scopul de a ajuta oamenii. Ulterior a ținut să publice un mesaj dur în care explică situația.

„Sunt plătită de fundație pentru că am încheiat un contract de imagine, nicidecum că sunt plătită din această campanie. Noi nici măcar acum șase luni nu știam că va fi această situație, pentru că nu exista nimic. Înțeleg că toată lumea acum încearcă să facă bani, să profite cât mai mulți. Frate, suntem oameni! Am un copil! Cum m-ar ajuta pe mine să iau bani de la o fată care și-a donat din bursă sau din salariu?

Cam câtă minte să ai..? Cum să vă gândiți, că eu, Christina Ich, mă bucur la donațiile voastre? Nu aș mai putea da ochii cu oamenii care mă urmăresc. Mi-ar fi rușine, nu de mine, nu aș mai dormi noaptea. Mă doare că au fost oameni care țineau la mine și mi-au zis: ”Chris, nu pot să cred că faci chestia asta”. Băi și eram.. Eu nu am închis un ochi. Eu nu accept așa ceva. Cum să mă bucur la donațiilor lor?”, a scris Cristina Ich.

Cine a pornit aceste presupuneri?

Cetin Ametcea, un blogger, i-a adus o serie de acuzații Christinei Ich, printre care și faptul că videoclipul de promovare ar fi unul făcut după indicații clare, iar influencerița nu a așteptat prea mult și a început să lămurească lucrurile.

„Mie nu imi spune niciodată nimeni, nimic, mă! Eu nu respect briefuri, texte, nu mă interesează. Asta este diferența între Cristina calmă vrând să transmită un mesaj și Cristina când se enervează. De ce mă acuzați pe mine că aș face bani din donații? Pentru că voi ați face asta. Pentru că voi sunteti niște mizerii. Eu prostituată și voi niște mizerii. Acel porc (că altfel nu am cum să-l numesc), gras cu familie acasă, cu soție, cu copil, acel porc care jignește gratuit vrând să-i fac un scurt, am să-ți transmit în felul următor: să ți-l facă mă-ta!

Am să te văd atunci când o să crească fiica ta cam cât o să te doară, nu știu dacă ai băiat sau fată, dar dacă e fată, o să vreau să văd atunci când crește și o mizerie ca tine o s-o facă prostituată. Vreau să văd atunci când o s-o facă cât o să te doară.”, a spus Christina Ich pe Instagram.

sursa foto: georgeisme.ro

Peterlin Cristian-Raul are 18 ani, studiază la Colegiul Național „Andrei Mureşanu” elev în clasa a XII-a, profil filologie. Este pasionat de teatru şi de misterele istoriei. Apreciază arta și filmele vechi.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi