Bacul și evaluarea națională amânate

Ministrul Educației: Examenele naționale nu vor conține materia din semestrul 2!

"în Știri" by

Bacul și Evaluarea Națională nu au fost amânate! Conform Ministrului Educației Monica Anisie, elevii vor susține examenele cu materia din primul semestru!

Astfel, materia de la examenele naționale și admiterile la facultate nu va conține materia de pe semestrul al doilea al anului școlar 2019-2020, rezolvându-se problema cursurilor pierdute.

Elevii și studenții români au așteptat această informație cu sufletul la gură în urma postării de pe pagina personală de Facebook a ministrului.

“În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenţi şi mai înţelepţi şi să nu credem orice ştire falsă!!! Dragi elevi şi studenţi, stimaţi colegi, fiţi atenţi că în spaţiul public circulă tot felul de ştiri false! Nu vă lăsaţi manipulaţi şi informaţi-vă din surse oficiale! Vă rog să aveţi încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naţionale, când vom putea relua cursurile şi care vor fi deciziile cu privire la susţinerea licenţei/dizertaţiei/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc”, afirmă Ministrul Monica Anisie în mesajul său.

Acum ceva timp, decizia Ministrului de a interzice predarea de cunoștințe noi pe parcursul carantinei a fost destul de controversată, aducând critici la adresa Ministerului Educației, dar acum se pare că decizia a fost una corectă.

Mai multe detalii găsiți chiar aici!

Autor: Fodor Andra Maria

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi